Als u belasting controle krijgt...

De Belastingdienst controleert tienduizenden ondernemers per jaar. En als ze komen, wat dan?
Belastingcontrole bezorgt menig ondernemer slapeloze nachten. Ook al heb je nog zo je best gedaan (of niet!), helemaal zeker zijn ondernemers zelden van hun zaak. Misschien zijn er toch fouten gemaakt. En wat gaat dat dan kosten aan BTW, inkomstenbelasting, boetes, rente? Natuurlijk kunt u afwachten en hopen dat het goed afloopt. Maar het is verstandiger u vanaf het begin bij te laten staan door een goede adviseur. Adviesbureau VDM is het bureau dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het begeleiding van belastingcontroles en het oplossen van alle mogelijke conflicten met de Belastingdienst.

Echte specialisten

Bij een ingrijpende gebeurtenis als een belastingcontrole, of een ander bezoek van de Belastingdienst maakt goed advies en begeleiding van een gespecialiseerde adviseur vaak het verschil. Er zijn natuurlijk talloze belastingadviseurs en accountants die u hierbij willen helpen. Maar voor bijna elke adviseur is een controle iets dat hij sporadisch meemaakt. Wij van Adviesbureau VDM zijn misschien wel het enige kantoor dat zich hier volledig in heeft gespecialiseerd.

Gespecialiseerde adviseurs met echt diepgaande kennis en ervaring op het gebied van belastingcontrole zijn bijna niet te vinden. Dat was in 2012 voor Symen van der Meer aanleiding te starten met onze dienstverlening. Met zijn twintig jaar specialistische ervaring is hij de aangewezen adviseur om ondernemers en zzp’ers bij te staan en te adviseren. Het gebeurt ook steeds vaker dat administratiekantoren en accountants hem om advies vragen als een cliënt controle krijgt. Als de Belastingdienst met hun professionals u komt controleren, is het uw recht om u door een professional bij te laten staan. Zo ontstaat een eerlijke en gelijkwaardig speelveld.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Onze diensten zijn heel breed, geen standaard pakket, maar altijd afgestemd op de gebeurtenissen:
  • Adviseren bij het voorbereiden van het controlebezoek.
  • U bijstaan bij het controlebezoek. Bijvoorbeeld de gesprekken die de ambtenaar wil voeren bijwonen, of zelfs van u overnemen.
  • Onderhandelingen en besprekingen als de Belastingdienst na de controle aanslagen en / boetes wil opleggen.
  • Adviseren over de bevoegdheden van de ambtenaar en de verplichtingen van u.
  • Het is zelfs mogelijk dat de controle (grotendeels) bij ons plaats vindt.
  • Tot slot bezwaarschriften en beroepsprocedures over de uitkomst van de belastingcontrole.
  • Enz.

Dit is nog maar een korte bloemlezing. De praktijk is dat we samen met u kijken naar wat nodig en effectief is. Krijgt u bezoek van de belastingdienst? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, dat kan ook buiten kantooruren. Als we dan niet bereikbaar zijn bellen we zo snel mogelijk terug.

Afdrukken E-mailadres

Belastincontrole.com

John. Raedeckerhof 210,
1628 ZE Hoorn.

Tel: 06 29187020
Email: s.vandermeer@belastingcontrole.com