Belastingcontrole? Wij helpen u

Wij adviseren en begeleiden ondernemers bij belastingcontrole en als er een meningsverschil is met de Belastingdienst.

Adviesbureau VDM is een fiscaal adviesbureau dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het adviseren en begeleiden van ondernemers die te maken krijgen met controle  van de Belastingdienst, of die een conflict met de fiscus hebben. Vaak huurt de ondernemer ons zelf in, maar steeds meer worden we er bijgehaald door hun vaste boekhouder of accountant.

Echte specialisten

Wie een belastingadviseur of administratiekantoor nodig heeft kan in iedere stad, dorp of wijk terecht. Letterlijk duizenden aanbieders zijn er, van zzp’er tot multinational. Maar waar kunt u terecht als het er echt op aan komt? Wie is de beste adviseur als u of uw cliënt controle krijgt van de Belastingdienst? Of als er een schijnbaar onoverkomelijk verschil van mening is met de fiscus? Toen bleek dat er vrijwel geen adviseur te vinden was die zich hier echt in gespecialiseerd heeft, besloot Symen van der Meer in 2014 deze uitdaging aan te gaan.

Jarenlange ervaringSymen van der meer belastincontrole com groot

In 1994 deed hij als pas afgestudeerde controleur bij de Belastingdienst zijn eerste controle bij een handelaar in tweedehands caravans. Toen nog aan de hand genomen door een ervaren rot in het vak. Na deze eerste ervaring heeft hij nog honderden bedrijven als controleambtenaar doorgelicht. Er is vrijwel geen bedrijfstak te vinden waarin hij niet actief is geweest. In al die jaren ontdekte hij dat het vak van controleur veel meer is dan het kennen van de regels en beheersen van alle controletechnieken. Vaak komt het veel meer aan op ervaring, met mensen om kunnen gaan, je kunnen verplaatsen in de denkwereld van de ondernemer die je controleert. Ieder bedrijf is immers anders en elke ondernemer heeft zijn eigen werkwijze.
Al snel werd hij ingezet voor de meest complexe controles. Zoals fraudeonderzoeken in de vastgoedsector, controles in de prostitutie- en cannabissector en talloze controles waar op voorhand een ernstig vermoeden van fraude bestond. Naast zijn eigen controlewerk heeft hij zich jarenlang ingezet voor het opleiden van nieuwe controleambtenaren. Uiteindelijk kreeg hij de leiding over een controle-unit bij de Belastingdienst in Amsterdam.

Adviseren en opleiden

Sinds 2012 werkt hij als adviseur en trainer. Hij begeleid en adviseert ondernemers die controle krijgen en doet de gesprekken en onderhandelingen met controleambtenaren. Daarnaast geeft hij trainingen aan belastingadviseurs, accountants en boekhouders. Zijn kracht ligt in de unieke combinatie van een diepgaande kennis van de wet- en regelgeving enerzijds en de jarenlange ervaring in het controlewerk, als controleur en als adviseur.

Contact

Als u gebruik wil maken van onze expertise, neem dan gerust contact op met ons kantoor. Wij zijn u graag van dienst. Mail direct met Symen van der Meer: s.vandermeer@belastingcontrole.com, of bel hem op 06-29187020.

Afdrukken E-mailadres

Belastincontrole.com

John. Raedeckerhof 210,
1628 ZE Hoorn.

Tel: 06 29187020
Email: s.vandermeer@belastingcontrole.com