Workshops voor ondernemers en adviseurs: rechten en plichten bij belastingcontrole

Wat zijn precies de bevoegdheden van de Belastingdienst? Mogen ze zomaar uw bedrijf binnenlopen om van alles te controleren? Hoe bereid u zich voor als ze op controle komen? Zijn er mogelijkheden om de ‘schade’ te beperken? En hoe zit het met uw onderhandelingsruimte als ze onjuistheden constateren? Deze en nog talloze andere vragen komen aan de orde in de workshops die wij voor ondernemers organiseren.

Voor veel ondernemers is een belastingcontrole een gebeurtenis met grote impact. In de praktijk blijkt dat de kennis over rechten en plichten vaak minimaal is. En over de werkwijze van de belastingdienst, hun controleaanpak, het correctie- en boetebeleid bestaat al helemaal veel onduidelijkheid. Wilt u graag weten hoe het nu echt zit met uw rechten en plichten?
Om u hierin te ondersteunen organiseren we regelmatig workshops. In een halve dag krijgt u op hoofdlijnen de wet-en regelgeving uitgelegd, behandelen we de werkwijze van de belastingdienst en gaan we in op uw mogelijkheden onnodige aanslagen te voorkomen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.  Dan informeren we u zodra er weer een workshop georganiseerd wordt.
We hebben hierover aparte trainingen voor adviseurs en voor ondernemers.

Afdrukken E-mailadres

Belastincontrole.com

John. Raedeckerhof 210,
1628 ZE Hoorn.

Tel: 06 29187020
Email: s.vandermeer@belastingcontrole.com